Nieuwjaarsborrel bij jachthaven de Punt

Zie hieronder in chronologische volgorde onze events voor dit jaar.

Nieuwjaarsborrel bij jachthaven de Punt
Locatie:  De punt (vanaf 20.00)
Datum:  vrijdag 11 januari 2019

Het Bestuur van de Vereniging Waardeiland nodigt u als lid van onze vereniging graag uit op de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel om met alle leden van de vereniging een toost uit te brengen op het nieuwe jaar waarin hopelijk weer veel leuke events worden georganiseerd.

De borrel zal worden gehouden bij Jachthaven ‘De Punt’ op het Waardeiland op vrijdag 11 januari 2019 van 20.00 uur, waarbij de eerste 2 drankjes door het bestuur worden aangeboden.

Tijdens de borrel stellen we met elkaar de activiteitenagenda voor 2019 vast, waarbij we met alle leden bepalen welke activiteiten we het komende jaar willen organiseren en met welke enthousiaste en betrokken leden we dat gaan doen.

U kunt nu natuurlijk alvast nadenken welke activiteit u leuk zou vinden om mede te organiseren en met welke buren en vrienden op het Waardeiland u dat wilt doen. Want u weet, zonder trekker hebben we ook geen activiteit en dat zou jammer zijn.

U bent samen met uw partner van harte welkom. We vragen wel om u via de button "inschrijven" of via activiteiten@waardeiland.nl aan te melden, zodat we weten op hoeveel mensen we mogen rekenen.

Bent u benieuwd wie er allemaal komen en met wie u het glas gaat heffen, dan kunt u dat onderstaand bij deelnemers zien.

Wij hopen op een grote opkomst en zien u graag op vrijdag 11 januari 2019.

Namens het bestuur van Vereniging Waardeiland,

 

Roy Soeters

Voorzitter van het bestuur Vereniging Waardeiland