Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Sloepentocht met prachtig weer groot succes!

Paul Willems
12 juni 2017

Afgelopen zaterdag 10 juni voeren 8 sloepen met thuishaven Waardeiland, uit voor een tocht over de zuid-hollandse plassen. Onder leiding van de deskundige schipper Nick Oudshoorn slingerde de stoet via De Rijn, De Does, De Zuidzijdervaart en De Stinksloot naar het Vennemeer. Daar ging de gehele vloot voor anker en werden er door de 50 koppige bemanning en spijzen en dranken genuttigd.

Het schitterende weer was een welkome aanvullling op de zeer goed verzorgde vaartocht. Het bestuur bedankrt de commissie daarvoor die dit jaar bestond uit Paul Laurijssens, Nick Oudshoorn, Gerard Daalhuisen en Marti Schilder!

Reacties

  • Bouke Wartna
    Bouke Wartna
    Dank voor het bericht met foto's. We hebben werkelijk mazzel gehad met het prachtige weer. Wat is Nederland dan toch mooi. Het is overigens Stingsloot i.p.v. Stinksloot; heb ik ook niets geroken in die richting (!) . . . Deze info vernomen van Dé Steures.
    Dank ook aan de organisatie: alle lof!

    Bouke Wartna