Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Nieuwe bestuursleden

Paul Willems
14 oktober 2017

Op de komende ALV, die in maart 2018 gehouden zal worden, zullen een aantal bestuursleden af treden. Daarom is het bestuur op zoek naar opvolgers!

Het bestuur regelt via commissies de activiteiten, onderhoud de website, maar heef ook zeer regelematig overleg met de Gemeente Leiden, de Politie en andere wijkverenigingen waarme we krachten bundelen. Kortom leuk, leerzaam en afwisselend. We zoeken in ieder geval een penningmeester en een secretaris, maar ook voor andere interesses of ervaringen is er alle ruimte!

Een functie in het bestuur van de vereniging is een hele leuke manier om nieuwe mensen in de wijk te leren kennen en actief bij te dragen aan het vergroetn van de leefbaarheid en de sociale contacten. Doordat we de afgelopen jaren geinvesteerd hebben in nieuwe (digitale) systemen is een rol in het bestuur veel leuker geworden en kost het minder tijd dan vroeger.

Interesse? Neem vrijblivend contact op met Paul Willems via voorzitter@waardeiland.nl of 06-53504047