Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Brief aan PostNL inzake sanering brievenbussen

Paul Willems
28 oktober 2017

Naar aanleiding van plannen tot het saneren van de PostNL brievenbussen in Leiden heeft Eric van de Craats het initiatief genomen een voorstel aan PostNL te doen. Dit voorstel is beschreven in een concept brief die tussen 17 en 26 oktober door 49 leden van Vereniging Waardeiland digitaal is ondertekend. Gedurende dat proces kwam er nieuwe informatie binnen, waardoor het concept is aangepast. Vandaag is de brief, met in de bijlage de lijst met ondertekenaars, door het bestuur aangetekend verstuurd aan PostNL. We zijn benieuwd naar hun reactie en zullen deze op de website en in de nieuwsbrieven vermelden. Via deze link kan je de brief bekijken.