Kalender

 • Sloepentocht

  Een Sloep is waarlijk geen Peurbak! - Waardeiland Sloepentocht 2019

  Ook dit jaar organiseert Vereniging Waardeiland de Sloepentocht volgens beproefd concept: met zoveel mogelijk boten die hun ligplaats aan het Waardeiland hebben vormen we tijdens de Leidse Lakenfeesten op zaterdag 29 juni een kleurijke stoet over de Zuidhollandse Plassen en Kanalen.

  Om 13:15 meren de schippers af langs de lange kade aan de jachthavenzijde van het appartementengebouw. Om 13:30 gaan de opvarenden aan boord en vertrekken we richting de Does. Net als vorig jaar gaan we op het Vennemeer voor anker, zodat er eventueel van boot gewisseld kan worden. Dit jaar zullen we daarna ook kort afmeren bij Societeit De Kaag om iedereen de gelegenheid te geven even naar de wc te gaan. Rond 17:30 zullen we weer afmeren aan het Waardeiland.

  Schippers én opvarenden kunnen zich vanaf nu aanmelden op de website. Schippers geven aan hoeveel opvarenden zij aan boord kunnen nemen. Opvarenden kunnen eventueel aangeven met wie ze willen meevaren. Maar dat hoeft niet - er zijn genoeg schepen met plek, zodat iedereen die wíl ook mee kán!

  De kosten bedragen € 5,- voor iedereen die met en schipper meevaart.  Vereniging Waardeiland zorgt voor een goede routebeschrijving, een indeling en uiteraard iets te eten en te drinken.

  In de aanloop naar 29 juni volgt meer informatie via de website en de nieuwsbrief!

  Namens Vereniging Waardeiland,

  Dé Steures
  Paul Willems

  Sloepentochtcommissie

 • Zomerborrel

  De jaarlijkse zomerborrel komt er weer aan!

 • Nieuwjaarsborrel bij jachthaven de Punt

  Het Bestuur van de Vereniging Waardeiland nodigt u als lid van onze vereniging graag uit op de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel om met alle leden van de vereniging een toost uit te brengen op het nieuwe jaar waarin hopelijk weer veel leuke en gezellige events worden georganiseerd.

 • Algemene Ledenvergadering 25 maart 2020

  Via dit formulier kunt u zich opgeven voor bijwonen van de Algemene Leden Vergadering op 25 maart 2020, in buurthuis Matilo, Zaanstraat 126 te Leiden. Inloop vanaf 19.30 uur, de vergadering start om 20.00 uur