Kalender

 • Waardeiland Sloepentocht (Verplaatst naar 10 juni!)

  Omdat de vorige sloepentocht een groot succes was ,willen wij ook dit jaar een tocht organiseren, deze keer DOOR HET GROENE HART

 • Waardeiland Zomerborrel

  Op 17 juni is er weer de jaarlijkse Zomerborrel. Het bestuur heeft voor alle leden die naar De Punt komen een drankje met een hapje klaarstaan. We hopen dat wij ook dit jaar weer op uw deelname mogen rekenen.

 • Eilandsoos

  Het samenkomen onder genot van een drankje een een presentatie voor allen, die zijn buren op het Waardeiland beter wil leren kennen. De presentatie gaat over functie van het sociale wijkteam of over mediation. Neem uw buren mee!

 • Waardeiland BBQ

  Vergeet niet u bijtijds aan te melden voor dit jaarlijkse mega event!!!

 • Inloopavond oeververvanging Rijn-Schiekanaal

  De provincie vindt het belangrijk u te laten zien hoe de werkzaamheden, planning en bereikbaarheid eruit zien. U bent daarom op dinsdag 29 augustus van harte welkom op de inloopavond van 19.00 tot 20.30 uur. Medewerkers van de provincie en de aannemer zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. De inloopavond vindt plaats bij de Jachthaven Waardeiland, Oxfordlaan 25b in Leiden.
  Download hier de bewonersbrief.

 • Waardeiland Wijkschouw

  Samen met de gemeente kijken wat er infrastructureel anders en of beter moet op ons eiland.
  De rondgang heeft een zakelijk karakter en kent een beperking op het aantal deelnemers.
  Het maximum aantal schouwers is beperkt tot 8 personen.
  Gaarne vernemen we uw 'aandachtsgebied' dwz. concrete input omtrent wat het schouwen waard is.
  Dit zal onze route (mede) bepalen.

 • Nationale burendag

  Het is weer burendag! Gezellig met elkaar onze woonomgeving de showroom shine geven onder het genot van versnaperingen en een bijpraat met buurvrouw of buurman. Kom erbij, we zoeken nog een trekker, maar hulp bij de organisatie is er al door Angelique Glansdorp en Wim Bunnik

 • Waardeiland Halloween

  Als de dagen korter en de nachten langer worden, er vreemde geluiden te horen zijn en de wind de bomen kaal maakt, dan is het tijd om de pompoenen hun afschrikkende werk te laten doen.
  Maak zelf de allergriezelligste!

 • Waardeiland ontsteken lichtjes

  Voor deze activiteit zoeken we nog een trekker. Draaiboeken en budget zijn bij het bestuur, dus de organisatie kost niet veel tijd. Wie wil in 2017 de organisatie voor deze jaarlijkse activiteit op zich nemen?