Nieuwjaarsborrel bij jachthaven de Punt

Zie hieronder in chronologische volgorde onze events voor dit jaar.

Nieuwjaarsborrel bij jachthaven de Punt
Datum:  vrijdag 10 januari 2020

Het Bestuur van de Vereniging Waardeiland nodigt u als lid van onze vereniging graag uit op de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel om met alle leden van de vereniging een toost uit te brengen op het nieuwe jaar waarin hopelijk weer veel leuke en gezellige events worden georganiseerd.

De borrel zal worden gehouden bij Jachthaven ‘De Punt’ op het Waardeiland op vrijdag 10 januari 2020 vanaf 20.00 uur, waarbij de eerste 2 drankjes door het bestuur worden aangeboden.

Tijdens de borrel bekijken we met alle aanwezige leden welke activiteiten we het komende jaar willen organiseren en wie dat wil oppakken. Daar kunt u nu natuurlijk al over nadenken, want u weet, zonder initiatiefnemer hebben we ook geen activiteit en dat zou jammer zijn.U kunt nu natuurlijk alvast nadenken welke activiteit u leuk zou vinden om mede te organiseren en met welke buren en vrienden op het Waardeiland u dat wilt doen. Want u weet, zonder trekker hebben we ook geen activiteit en dat zou jammer zijn.

U bent samen met uw partner van harte welkom. We vragen wel om u via de button "inschrijven" of via activiteiten@waardeiland.nl aan te melden, zodat we weten op hoeveel mensen we mogen rekenen.

Wij hopen op een grote opkomst en zien u graag op vrijdag 10 januari 2020.

Namens het bestuur van Vereniging Waardeiland,

 

Roy Soeters

Voorzitter van het bestuur Vereniging Waardeiland