Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Hinkelbaan op het Troelstraplein

Paul Willems
12 november 2017

Daar is hij eindelijk: de hinkelbaan op het Waardeiland. Mieneke van Dooren is drie jaar bezig geweest om een hinkelbaan op het eiland te krijgen en met succes! Sinds vorige week is er bij de schommel op de hoek van het Troelstraplein en de Aletta Jacobslaan een hinkelbaan.

Waarom het zo lang duurde voordat de Stedelijk Beheer 12 stoeptegels wisselde voor tegels met een nummer erop blijft een raadsel. Maar feit is dat Mieneke's inspanningen er nier voor niets waren, want hij ligt er nu. Ondanks de natte herfst zijn de eerste hinkelaars al gespot. Dus dat beloofd wat als het straks voorjaar wordt!