Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Nieuwe datum jaarlijkse Zomerborrel: 8 juni

redactie@waardeiland.nl
19 mei 2018

De jaarlijkse zomerborrel komt er aan! En al snel, namelijk op vrijdag 8 juni van 18.30 tot 20.30 uur in de Café de Punt in de haven van het Waardeiland. Meld u snel aan.

Uit de evaluatie van voorgaande edities is gebleken dat een vrijdag wellicht handiger is dan een zaterdag. Ook nieuw: de kosten bedragen EUR 5,00 per volwassene. Hiervoor krijgt u 2 drankbonnen. Kinderen zijn kosteloos en krijgen limonade of een pakje drinken (geen drankje aan de bar), wel graag even aanmelden in verband met de boodschappen. Tijdens de borrel zullen er broodjes kroket worden verkocht.

Onder het genot van een drankje praten we bij, maken we kennis en delen we buurttips en vakantieplannen. Alle inwoners van het Waardeiland zijn welkom, mits vooraf aangemeld. Zegt het voort!

Wij attenderen u erop dat naar aanleiding van uw aanmelding kosten worden gemaakt voor uw deelname. Bent u onverhoopt verhinderd na aanmelding, verzoeken wij u dringend uzelf af te melden op activiteiten@waardeiland.nl en wel uiterlijk 48 uur van te voren.