Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Trekkers gezocht Zomer BBQ 2018

redactie@waardeiland.nl
19 mei 2018

BBQ-trekkers gezocht!

Het grootste evenement van het jaar is de steeds terugkerende Zomer BBQ op ons eiland. Helaas heeft er zich tot op heden niemand aangemeld om dit te organiseren. Zonder trekker kan dit evenement helaas niet plaatsvinden.

Lijkt het u leuk om dit te organiseren samen met uw mede Waardeilanders? Meld u dan nu aan via evenementen@waardeiland.nl. Vragen kunnen ook worden gesteld via dit e-mailadres.

Wat doet een trekker? Met de draaiboeken en ervaringen van de afgelopen jaren zal de trekker de BBQ organiseren, natuurlijk geholpen door de helpers die zich hebben ingeschreven. U kunt de draaiboeken volgen, of er een geheel eigen invulling aan geven. Het kan alleen, of met uw buurman, buurvrouw, vriend of vriendin etc. Wij, Annemieke en Mechteld, zullen u met raad en daad bijstaan. U kunt veel zelf doen, of juist uitbesteden aan de helpers. Kortom, u kunt de BBQ echt tot een succes maken.

Vriendelijk groetend,

Annemieke Verbaan en Mechteld van Veen

Evenementencommissie