Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Leiden 2040 Week van het Stadsgesprek

redactie@waardeiland.nl
21 november 2018

Het jaar 2040 lijkt ver weg, maar de gemeente Leiden is nu al bezig om zich voor te bereiden op de toekomst. Denk, praat en schets ook mee hoe Leiden er straks uitziet. Volgende week vindt de Week van het Stadsgesprek Leiden 2040 (24 tot en met 30 november) plaats en gaan Leidenaren met elkaar in gesprek en maken ze keuzes over verschillende onderwerpen. Het wordt een week met een interactief en afwisselend programma. Iedereen is van harte welkom.

Lijkt het u leuk om hierbij aanwezig te zijn en tegelijkertijd een trekkersrol te vervullen vanuit het Waardeiland voor Leiden 2040? Waarbij u zowel het bestuur als onze wijk actief op de hoogte houdt?  Laat het ons weten via voorzitter@waardeiland.nl.

Daarnaast kunnen Leidenaren tijdens de Week de 'Leiden 2040-enquête' op www.leiden.nl/2040 invullen.