Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Zomerborrel 19 juli

07 juli 2019

De zomerborrel staat gepland voor vrijdag 19 juli. U kunt zich inschrijven via deze link. Dan zullen we weer van 18.30-20.30 uur onder het genot van een drankje bijpraten, kennismaken met nieuwe leden en buurttips en vakantieplannen delen.  De kosten bedragen EUR 5,00 per volwassene. Hiervoor krijgt u uiteraard wel 2 drankbonnen. Extra drankbonnen zijn uiteraard verkrijgbaar, voor EUR 2,50 per stuk. Kinderen zijn kosteloos en krijgen limonade of een pakje drinken (geen drankje aan de bar). Wel graag even aanmelden in verband met de boodschappen. Tijdens de borrel zullen er broodjes kroket worden verkocht.

Wij attenderen u erop dat naar aanleiding van uw aanmelding kosten worden gemaakt voor uw deelname. Bent u onverhoopt verhinderd na aanmelding, verzoeken wij u dringend uzelf af te melden op activiteiten@waardeiland.nl en wel uiterlijk 48 uur van tevoren.

Zeg het voort! Wij hopen u te mogen begroeten op vrijdagavond 19 juli! U kunt zich inschrijven via deze link of via evenementen@waardeiland.nl