Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

DONATIES 100 JAAR WAARDEILAND LOOPT NAAR WENS

24 september 2019

U weet inmiddels dat het Waardeiland dit jaar precies 100 jaar bestaat en dat het bestuur van de Vereniging Waardeiland het idee heeft opgevat om u een blijvende herinnering te geven voor dit heugelijke feit.

Wij gaan een jubileumboekje maken over vele wetenswaardige ontwikkelingen van en op het Waardeiland. Van 500 voor Christus tot vandaag de dag. Deze speciale editie is een must voor iedereen die het Waardeiland een warm hart toedraagt. Het boekje wordt gratis uitgereikt aan alle leden en sponsoren.

Medio december willen we het boekje feestelijk presenteren met een gezellige borrel erbij aan onze bewoners, alle sponsoren en de gemeente. Ook willen wij een vlaggenmast als blijvende herinnering op het eiland plaatsen met een speciaal 100-jarig logo van het Waardeiland.

Wij krijgen inmiddels de eerste donaties binnen en veel Waardeilanders die hierover hebben gehoord zijn reuze enthousiast.  Het wordt een uniek jubileumboekje vol met nooit getoonde foto’s en interessante verhalen.

Vandaar dit verzoek aan u om onze vereniging te steunen en dit feest voor uzelf en alle leden realiteit te laten worden met een bijdrage dat u waard vindt.

Help ons met de realisatie en doneer wat u wenst. Dit kunt u doen op bankrekeningnummer NL68 RABO 0333 3396 22 ten name van Vereniging Waardeiland te Leiden onder vermelding van uw adres.

Wij danken u alvast voor uw steun om het 100-jarig bestaan van het Waardeiland dit jaar feestelijk te kunnen afsluiten.

Het bestuur van de Vereniging Waardeiland