Verplaatsen wijkcontainers

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Verplaatsen wijkcontainers

16 maart 2020

 Via een bewoner van Rijn-Staete werd het bestuur van de VWE op 12 maart geïnformeerd over het verplaatsen van 2 wijkcontainers op de Hoge Rijndijk naar een tijdelijke locatie op het Waardeiland en dat deze vanaf zaterdag 14 maart daar te gebruiken zijn.

Het bestuur heeft onmiddellijk de wijkregisseur voor het Waardeiland gebeld en aangegeven het volkomen ridicuul te vinden dat pas 1 dag voor de verplaatsing van de wijkcontainers de bewoners rondom de tijdelijke locatie zijn geïnformeerd. Klik hier voor verdere informatie. 

Wilt u meer weten, bel dan de heer A. Erkoca van de afdeling Cluster Beheer van de gemeente Leiden of 14071 of gebruik het formulier in het bericht onder de link. 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Vereniging Waardeiland