Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Warmtescan

19 december 2021

Het seizoen is aangebroken om jouw huis te scannen met een warmtebeeldcamera. Buiten is het knap koud en binnen is het lekker warm. Er is dus een groot temperatuurverschil.

In de woning spoort de warmtebeeldcamera koudespots voor je op, d.w.z. lekkage naar buiten. Andersom: buiten controleer je of er geen warmtebruggen zijn. Kijk goed naar de ramen, dak, deuren, aansluitingen van bouwdelen, brievenbussen en kattenluiken. Is jouw huis in orde dan heb je het binnen behaaglijk en bespaar je tegelijk op de energierekening.
De wijkambassadeurs van het Waardeiland beschikken over een warmtebeeld-camera. Nodig de energiecoach uit om als het koud is langs te komen met de camera. Je kunt hem ook lenen; er is een handleiding bij en het is niet echt moeilijk.
Aanmelden via de mail: erik.energiecoach@gmail.com