Nieuwsberichten

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Oproep in krant - afvalbak Kettingbrug

12 februari 2022

Bericht vanuit de gemeente:

Dankzij jullie oproep in het krantje, heeft de bewoner zich bij mij gemeld! De bewoner wil graag een afvalbak bij/op de brug voor hondenpoepzakjes. Ik heb hem uitgelegd dat het beleid is om geen afvalbak te plaatsen voor hondenpoepzakjes. Ik heb hem een alternatief aangeboden: klepjes aan de onderkant van de (ondergrondse/bovengrondse)containers bij de kettingbrug. Op deze manier kunnen de hondenpoepzakjes weggegooid worden. Zoals besproken heb ik mijn collega gevraagd dit op te pakken. Rond de zomer zal dit uitgevoerd gaan worden!