Maatschappelijke Raad Schiphol

De nieuwssectie publiceert graag ook uw vermeldenswaardige nieuwsfeiten.
Stuur uw bijdrage aan redactie@waardeiland.nl en wellicht verschijnt uw nieuwsbericht onder vermelding van auteur en datum hier!

Maatschappelijke Raad Schiphol

04 juni 2023

Het bestuur van de Vereniging is van mening dat het van belang is voor alle bewoners van het Waardeiland dat er vertegenwoordiging vanuit de Vereniging in de op te richten Maatschappelijke Raad Schiphol komt.

Hier vindt u informatie over de MRS en een formulier om zich bij de Vereniging Waardeiland aan te melden als geregistreerd lid. Dit betekent zoveel als dat u het goedkeurt dat uw naam als lid van de Vereniging Waardeiland geregistreerd wordt bij de MRS. Zonder uw toestemming mogen wij uw gegevens niet aan derden verstrekken. Op basis van het aantal leden dat wij aanttonbaar kunnen vertegenwoordigen, krijgen wij een aantal plaatsen voor kiesmannen (per 50 leden 1 kiesman). Met uw aanmelding geeft u daarmee mandaat aan onze kiesmannen, namens u te handelen naar goeddunken, in het belang van de Vereniging. Zij zullen hun ervaringen met ons delen.

Wij verzoeken u het ingevulde formulier zo spoedig mogelijk te zenden aan onze vertegenwoordigers voor de schipholraad dan wel te bezorgen in de brievenbus van Krefeldlaan 34 (bestuurslid F.M. Berkhout).

Aangezien wij wat tijd hebben gebruikt (verbruikt) om te bepalen wat in deze de beste weg zou zijn, is de reactietijd nu heel kort geworden. Vandaar het verzoek om snel (bij voorkeur voor 12 juni) te reageren.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Vereniging Waardeiland